När den sjukvården fungerar som den faktiskt borde göra, då fungerar den klockrent.

Jag, Nicke och Lara drog mot Eskilstuna, släppte av ungdomarna på stan och åkte till lass. 

Fick träffa min "syster" Marie, och min underbara doktor Andreas. Jag berättade om golfbollen under trampdynan och skottet i benet, dom höll med om att jag gjorde rätt som inte ringde 1177, då kanske även psyk hade blivit inkallat i mitt fall. Vi bestämde att jag håller mig till onkologen och bara onkologen nu, möjligen ett eller annat besök på akuten, men helst inte fler nu. 

Fick ny dos, en lägre styrka och så hoppas vi på att den fungerar bättre. Golfbollen kunde han inte förklara, däremot kunde han tala om att gårdagens skott i knät, som idag gör att jag inte kan stödja på knät skulle kunna vara en biverkning, det är vanligt att det slår sig på lederna. MEN det gäller inte i mitt fall, det slår sig INTE på en led, utan då hänger alla lederna på. 

Han skrev omgående en remiss till röntgen, och så ville han även ha en röntgen på mitt hjärta. Gick till röntgen, blev omedelbart röntgad, gick till nästa röntgen, dit var det inte helt enkelt att hitta, ligger långt ner i källaren, så när jag väl hittat fram, då höll krakarna på att släcka ner och avsluta för dagen, men dessa fantastiska människor startade upp igen, för min skull. Tack snälla söta! Jag fick dock hålla koll på mina nya, svarta boots som jag fick i present av Göran. Sköterskan var helsåld på dom, var lite orolig att hon skulle ta dom och springa iväg. Hon var mäkta avundsjuk på vilken kanonkarl till man jag har  ;-)

Om nu behandlingen kan uppföra sig, så ska jag inte dit förrän om 2 veckor. Så får det bli!

Hämtade kidsen som kände sig mer än färdiga med Eskilstuna efter 2 timmar. Matshopping och hemfärd.

Spontanshoppingbubbelpoolen har ikväll blivit ihopmonterat, och elmonterad, står nu bara och värmer upp och klorerar.

Så i helgen när vi har barnkalas, (ja, dom är faktiskt fortfarande mina barn fast dom fyller 25 och 29 den 20 maj) då ska jag både bubbla och spela burken! Bannemig  >:o

Vacker kväll, jag ligger i sängen och lyssnar på näktergalen och känner mig, tja, ganska lycklig, och övertygad. 

Härligt slut på en skitstart!