Jag är så glad mig att jag höll min satta gräns när jag budade. Det är så lätt att tänka, men bara 10.000 till, bara en gång till.

Nej, envis som en röd gris, har jag bestämt mig så är det som hugget i sten. Vilket alltså betyder att jag har hoppat av ett antal budningar. Idag är jag så glad för det. Plötsligt så fanns den bara där. Typ ett inimini radhus i Årsta. En länga med 5 hushåll. Återvändsgränd, inga onödiga som åker förbi. En lite park utanför dörren. 100 m till kvartersbutiken. 50 m till bussen. Helt nyrenoverad. Nya köksmaskiner, tillochmed diskmaskin, och tvättmaskin. En veranda som är stort som ett dansgolv. 

Nicke är lycklig som ett barn på julafton och har redan börjat köpa möbler. Vi skriver och byter pengar mot ett iniminiradhus den 16/9. Var på banken igår och lyckades få till en riktigt bra ränta 🤗

Jag mår bra, verkligen bra. Har gjort det kanske 1 vecka nu. Sådär som jag mådde förr i tiden. Kan ha lite att göra med att jag startat upp en ny kur med kortison. Då mår jag bra. Andreas såg direkt på mig att jag gått upp 2 kg i vikt 😳 Jag fattar inte hur? Men det tog bara några dagar så hade jag rasat dom och lite till, inte bra. Noll och ingen matlust. 

När jag hade varit på banken gick jag till café Rogge och tog en vaniljlatte. Så hörde jag ett sabla liv utanför på torget. Bråk av något slag. Det drällde av, ja, jag vet inte vad jag ska kalla dom, men jag kan ta snorungar, skitungar, obehagliga trash som gör allt för att trackasera och skrämma folk. Drar runt med skallen gömd under huvan och dunjacka utanpå, skabbiga mjukisbyxor. Ett gäng på 10 st, vet inte om det är ett gäng eller 2. Det händer så mycket vidriga saker i lilla Strängnäs sedan ett par veckor. 3 personer har helt oprovocerat blivit nedslagna och misshandlade. Det är tydligen 3 st killar gömda under sina huvor och masker som tycker om att krossa unga kvinnors ansikten med att dunka stenar i det. På nätterna så går en man saaaakta över vägen när en bil kommer. Bilen blir tvungen att stanna, då kommer det ett gäng maskerade personer rusandes mot bilen. Personerna som råkat ut har haft sinnesnärvaro att snabbt som ögat trycka på låsknappen och dra därifrån, och klarat sig. Vad som händer med den som inte hänger med vill jag inte ens tänka på. 

Vad händer med min lilla fina stad. Vart kommer allt drägg ifrån? 

Ida är livrädd att möta dessa små äckliga kryp, så i veckan var vi på stan, då sa hon -att om jag ler mot dom, så slår dom nog inte mig. Men älskade lilla hjärta, dom rör inte dig! Men tusan vet, dom verkar ha väldigt klen tankeverksamhet. 

Så kommer då viktigaste frågan: VAR FINNS POLISEN? Eller har vi ingen i Strängnäs? Jag vet att svaret kan bli om man ringer polisen i natten att svaret kan bli, tyvärr, vi har ingen bil i Strängnäs. Tryggt. Det känns riktigt, riktigt tryggt 😡. Dom borde faktiskt befinna sig på torget där ligisterna håller till och rånar gamla tanter med rullator, dom borde visitera dom gång på gång på gång. Flera gånger om dagen. Dom ska störas, hela tiden. Men nej, någon polis ser man inte i Strängnäs. 

Igår sa jag till Göran - jag mår så bra, det är så skönt 🤗😃 Ofta kan jag se att jag behöver vattna blommorna, men jag orkar INTE, det finns bara ingen kraft, det går inte. Igår hade jag kraft, superkraft. Ändå hade vi för första gången den här sommaren  åkt ut med båten och sovit över på den. 

Sen kom det!

Det började med att magen började värka, hm. Ännu mer, hm. Började må lite illa, men va faaaaan, hm. 

Gjorde mig iordning snabbt som ögat och kastade mig isäng. Somnade tvärt.  Vaknade en lite stund senare då jag fick rusa ut till toaletten. Kräktes och kräktes. Kröp ner i sängen, somnade. Upp igen och samma procedur. Sen fick jag sova resten av natten. Jag tror det beror på att jag misskötte mig hela dagen igår. Ingen frukost, ingen lunch, middag kl 20 och så åt jag 2 barns med kanderade nötter. 

Jag är så glad att det var inatt, eftersom på lördag är det den årliga resan till Astrid Lindgrens värld. Den helgen är sjukdom förbjuden!

Har pratat med Försäkringskassan ang utlandsresor när man är sjukskriven. Jag vet inte om det gäller alla eller om det gäller mig som har en "Allvarlig sjukdom". Jag får åka utomlands hur mycket jag vill om jag håller mig inom EU, ska jag utanför så behöver jag ett intyg från läkare att lämna in. 

Dåså, beställde en resa till Mallis, igen. Köpte flygbiljetter och bokade in oss på In My Garden B&B. Ett par ifrån Mariefred som tydligen flyttat till Mallis och driver ett underbart litet B&B. Det kom ett medd från min Elin, hit ska du och Göran åka. Ja, då får det bli så 😘

(Allvarlig sjukdom enl FK =**betydande risk att dö inom fem år«** har nu bytts ut till **»betydande risk för mycket kraftig försämring inom fem år«.** Kul läsning, kul att gå under allvarlig sjukdom? NEJ)

Idag ska jag inte göra någonting. Jag ska inte träffa någon, vet inte om jag smittar 😷 Jag ska bara kurera mig. Har dessutom 38 i feber 😡