Helgen som gick var våran Astrid Lindgrens helg. Jag och mina flickor åker alltid den helgen, sover över i en campingstuga och köper 2 dagars kort. Senaste 2 åren har lillsyrran varit med. 

Det är en helg som förlänger mitt liv, det är en helg som jag får skratta så magen värker, det är en helg då jag får se tjejernas alla sidor. Hur dom helt oblygt showar loss och dansar och sjunger bland alla människor, för att ni nästa stund bli osams så det hörs över hela Småland. Jag mår så gott, så gott. Är lycklig på riktigt hela helgen. 

När jag vaknade på morgonen i campingstugan var det trångt  i sängen? Under natten hade Ida frusit och krypa ner till mig i min 70 cm breda säng. Du är ju så varm och go mormor ❤️ Det var min 3e resa som sjuk, och jag har aldrig mått så bra som denna gång. När jag fick min diagnos trodde jag att det var slut på våra ALV resor. Men icke, det är bara att bita ihop. Biter man ihop, då fungerar det mesta. Dessutom så är det helt enkelt en självklarhet för tjejerna. Det är VI som åker, ingen ursäkt i världen är giltig för att avstå. 

När vi var på väg hem, så lät det som det brukar. Är vi hemma snart? Ungefär var 10e minut den sista timmen. Tillslut kunde jag säga att NU är det bara 5 minuter kvar, för nu ser ni Mc Donalds skylten där borta. 

Då vände det för Ida 🙄 Hon blev förtvivlad. -Jag vill inte att vi ska vara hemma snart. Va? Varför det, som ni har tjatat. Därför att då åker mormor hem och jag får inte vara med henne 😢 -Mormor, när får jag träffa dig nästa gång då? OMG 😄 Älskade barn, jag hämtar dig efter skolan på torsdag kan vi säga. Ok? Mm, då blev det bra igen. 

På natten kroknade Elin i förkylning och på tisdagen jag. Ont i halsen, hosta, förbaskat ont i magen, trött som tusingen, sovit middag, det är verkligen inte likt mig. Vräker nu i mig vitaminer mm för att komma igen. Var förbi Elin med färsk Aspö honung av bästa sort. (Tack Susanna och Dag för att ni håller mig med detta guld) Tillbaka får jag sedan en flaska dunderdricka innehållande honung och ingefära, dels. 

Annars mår jag bättre än på mycket länge. Dessutom många knutar i magen som lösts upp. Tex sonens boende. Han slipper bo på soffor, han slipper bo i sin kappsäck. Den 16 får han nycklarna till lägenheten 🤗😄👌 Han har börjat köpa möbler. Det enda han har kvar från förra lägenheten är sin säng. 

Ja, då börjar givetvis nästa grubbleri. Jag vet att jag är hopplös. Men om jag dör. Vad händer då? Antagligen blir han bostadslös igen. Åhhhhh vad jag önskar att jag hade obegränsat med pengar, då skulle jag lösa lånen på lgh, vips, så var alla problem borta.  

I söndags natt hade vi gäster i trädgården. (Ej dom på bilden)  Förbaskade svin 😡 Så idag ska jag försöka bygga pussel och se om jag kan få ihop gräsmattan igen.  

Nu ska jag skicka ut mina sjukskrivningspapper till alla som ska ha dom. Tror det blir 4 uppsättningar, som ska skickas iväg. Det gäller att vara frisk för att orka vara sjuk. Hur gör dom som inte kan, vet, orkar? 

*Det blir inget trädgårdsarbete för mig, somnade om och vaknade med drygt 38 i feber, munnen full av blåsor, och halsont. Hoppas av hela mitt hjärta att åtminstone febern är borta i morgon. Har ju lovat hämta prinsessor 😤*