Så startar då ännu en dag i sjukskrivningens tjänst :-( Ska det nu prompt vara så så är det åtminstone en bra start, min vapendragare finns ALLTID spinnandes bredvid mig, med eller utan fästingar, hon finns där hos mig.

Igår var en ganska behaglig dag, orkade dra en sväng med dammsugaren. Helt rätt tajmat. För när jag var klar så kom mina Fina kollegor Yvonne och Agneta och hälsade på. Satan i gatan vad glad jag blev  :-D. Den vackra orkidéen tänker jag placera i sovrummet så jag vaknar till den varje morgon. Eller kanske inte? Då blir jag ju omgående påmind om att jag gått miste om ännu en dag med dom. Hm, tål att tänkas på.

Tur att dom hann åka innan tårarna brakade loss, jag tror jag håller på att bli knäpp, gråter jag inte för att jag är ledsen, ja då gråter jag för att jag är glad. Får nog ta det med min psykolog, är jag normal, eller bara lite normal? 

Kl 17 ringde min Största Prinsessa Elin och berättade att Små Prinsessorna hade namnsdag. Ingenting som vi någonsin har firat, men detta var tydligen oerhört viktigt för Ida. Hon önskade sig en "rör mig ej" blomma. Resultatet blev att mormor kastade sig i bilen mot Solberga, hann kasta upp dörren innan tjejen hann vrida om nyckeln. Kom lyckligt ut med 2 st "rör mig ej" och 2 st håvar. Lovis var väl måttligt intresserad av blomman, men håven upptäckte hon att man kunde använda till att i ett svep vräka ner alla skor från hyllan i hallen.  ;-) Till hennes föräldrars stora glädje, och min, dock olika glädje. Det är vid såna tillfällen en barnfamilj märker att dom har ca 90% för många skor. 

Idag har jag lite feber, har nu ätit 4 omgångar piller, hoppas febern stannar på lite denna gång. Har verkligen ingen lust att vara tvungen att avbryta ännu en gång. Nu vill jag köra på, gå igenom biverkningarna, och sen vara klar med dom, för att kunna knapra mina piller i lugn och ro. Dessutom har vi STORA barnkalaset här på lördag. Men ligger jag däckad så fungerar det ivarjefall. Elin fixar det galant. Hon och Lara ska baka tillsammans. Det blir spännande kan jag lova. Lara är vegan :-)

Nicke får ta den del han hinner med, han har fixat ett jobb, underbart, eftersom han kommer att bli här hemma hela sommaren.  Så han jobbar lörd fm. (Tack  Mats). Han får väl ta disken efteråt :-). Det var dagens barnkalas. På kvällen fortsätter sedan kalaset, då mer vuxenvariant. Dock bara med närmaste familjen, alltså middag för 15 pers :-).  Minst 10 kommer att sova över, men det brukar lösa sig. 

Justja, hade mitt samtal med Stygg Hansa igår. Noll nytta av dom. Känns lite onödigt att ge dom mina pengar varje månad, men få noll och inget tillbaka. Eller ursäkta, jag får ju faktiskt 200 för en natt på sjukhuset. Dom har ju dessutom en ny regel som säger att vid sjukskrivning mer än 30 dgr, ska det betalas ut en summa på 3000. Gäller dock inte mig. Förklaringen var, någonting liknande att regeln är ny, jag är gammal kund, och detta är fortsättning på min förra släng av melanom? Ähhhh? MEN om jag tänker mig vara sjukskriven i minst 365 dagar, då kommer dom ersätta mig med en tusing i månaden. Jag studsar av glädje  >:o