Det kanske är att utmana ödet. 

Jag gör det! Jag mår bra, jag mår oförskämt bra. Jag kanske inte får säga så, det kanske blir ett bakslag då. 

Ingen, eller ivarjefall bara lite feber, inga blåsor, varken i munnen eller på foten. Det är det som behövs för att jag ska känna mig nästan frisk och glad.

Självklart har jag alla mina biverkningar, men dom tillhör ju liksom mitt liv så dom räknar jag inte med.

På natten svettas jag flera liter. Jag säger som sonen, det är då jag detoxar, ut med allt skit. Ibland vaknar jag av att Göran tar av mig en dyngsur pyjamas och drar på mig en torr t-shirt. Sen flyttar han över mig till sin sida, eftersom min sida är sjöblöt. På min sida har jag bäddat med ett badlakan, ovanpå det en extra madrass (tvättabar), ett badlakan till, ett dubbelvikt lakan, och sedan vårat gemensamma lakan.

För tillfället har jag sonen hemma, han har inte varit hemma sedan i våras. Han mår bra, då mår jag bra. Han håller på att inhandla möbler till sin lägenhet. Nu är det bara drygt en vecka kvar tills han får flytta in. När han är med så har jag en privatchaufför, det är helt underbart. Han älskar att köra och behöver massor av praktik och jag älskar att slippa köra 😃 

I förrgår beställde han en matta via nätet. Som skulle levereras hit till Aspö. Igår fick jag ett sms att mattan skulle komma på fredag mellan 11-13. Jag skulle bara svara ok om det gick bra. Ok blev mitt sms. Då kommer nästa där det står att man måste visa leg samt om man var bud måste man visa bådas leg. Det går inte, han åker tillbaka till Stockholm. Jag ringde dom som kör ut och fick prata med en kille som hade en usel dag. Jag försökte förklara läget, men han bara högg hela tiden. -jag vet inte vem du menar när du säger han! Till slut tappade jag tålamodet 😡 Och frågade honom -Av vilken anledning är du så arg och otrevlig mot mig? Det blev tyst en sekund, och han svarar, jag är inte arg, men jag vet ju inte vem "han" är. 

Jo, det vet du, för det har jag sagt nu flera gånger till dig. Men om du kan vara tyst en stund och låta mig förklara, och låta bli att hugga hela tiden så kanske vi kan reda ut detta.

"Min son, som du kallar HAN, har köpt en matta, HAN, min son alltså har skrivit att den skall levereras hit hem till mig. Men, det står att jag som bud måste visa både mitt och HANs, min sons leg. Det går inte för HAN, min son, finns inte här då. Förstår du hur jag menar när jag nu fick förklara. Jodå, Killen fattade äntligen, HAN, hade inte skrivit sitt namn, utan bara skrivit mitt namn, så det var inga problem med leg, då jag inte behövde visa HANs. Lika otrevlig som killen var från början, lika trevlig lät han på slutet. Hoppas han fick sig en tankeställare 🤔

Jag har nu skrivit på detta inlägg i flera dagar, men igår var det torsdag. Lyckotorsdag ❤️  Jag hämtade Stora Sessan vid skolan, vi skulle bara svänga förbi hemma hos dom för att Ida skulle hämta en sak. Dom har larm. Men vi trodde att vi kunde gå in bakvägen och rusa till framsidan och stänga av det. Not. Larmet drog igång direkt jag öppnade altandörren 😳 Pappa Tom ringde på Idas mobil och fick förklarat att det var vi som var orsaken ☺️ Vi fortsatte till dagis och hämtade Lilla Sessan. Äntligen har vi fått en fantastisk relation. Hon kommer rusandes och kastar sig på mig, mojmoj, varför kommer du så sent och hämtar mig? 

Det blev fika på bibblan, en stunds leka i lekparken, och en shoppingrunda på stan. Det var första gången som hon var med och handlade. Det blev en ballerinaklänning. Helt nödvändig 😂 Ida köpte nya träningskläder som hon skulle ha redan på kvällen när det var mountainbike träning. Den här gången hände en olycka, hon drog omkull, tappade andan, och slog sig. På kvällen smsade hon mig och berättade allt. Mormors lilla älskade krake. Men hon hade inte blivit rädd, utan hon skulle fortsätta med träningen. Bra!  

Jag har återigen börjat på vattengymnastik. Så otroligt skönt att få röra på sig, jag måste jobba upp lite muskler. 

Jag visste det! Jag skulle inte! 

Jag har fått en stor blåsa på stortån. Jag dränker in den i silvervatten och hoppas. Igår hade jag dessutom så ända in i bäng ont i magen. Min vikt bekymrar mig lite. Har just avslutat en kortison behandling. Tycker inte att den hjälpte denna gång. Matlusten dök aldrig upp. Ligger nu exakt på 55 kg. Jag tänker INTE gå under det. Sen igår sa en vän till mig att - du, den där hostan låter inte bra, den borde du kolla upp. Hm. Nåväl, jag ska till Marie på måndag, kanske finns någon läkare som kan lyssna på mig. Det kanske är dax för en penc kur igen?

Kanske sympati ont? Min vän Annika, som jag egentligen inte känner på riktigt, bara via text. Hon som sprang cancerloppet för 250 st av oss som själva inte kunde springa. Alla lapparna hade hon på sig 😂  Hon gick på samma behandling som jag. Men hon blev resistent. Då gick hon på cellgifter ett år, sen sa kroppen ifrån, den klarade inte mer. Hon har fått en tumör i magen, 2 kg tung. Just nu är hon inlagd för att dom ska försöka tömma den. Lyckas dom inte så vill dom operera bort den, men den sitter tydligen väldigt illa till. Alla vi hennes MM vänner håller både tummar och tår för henne, så att hon snart får komma hem till sin man och sina 3 små barn. Det kan vara så att hennes PD1 behandling har ställt till detta. Alltså har dom avbrutit behandlingen, och kommer troligen att återigen prova "min" behandling. Den kanske fungerar nu igen eftersom det är dryga året sedan hon blev resistent. 

Varför?

Min Lilla Familj har fått ett nytt husdjur, det betyder lycka ❤️

Just nu har jag snöat in på att göra armband med ett vackert kors!