..... i mitt liv!

Vi kom iväg till Mallorca och Soller. Bodde på Pensionat http://www.inmygardensoller.com som Sköna Hem har ett reportage om i detta nummer. Man bor hemma hos Ulrika och Stene. Ett fantastiskt ställe. 

Vi har bara tagit det lugnt och slappat. Göran har vandrat lite och jag har istället tagit massage. Det kom en kvinna och gjorde Ayurvedic massage på mig. Jag var i 7e himmelen. Hon talade om för mig vad jag egentligen redan visste. Jag är tom på energi. Jag skulle behöva sådan här massage ofta. Lättare sagt än gjort. Lite dyrt att boka in tid hos henne 🤔 Och här hemma vet jag inte någon som håller på med detta. Man vill gärna att det ska vara en person som kan och vet hur man gör, inte någon som tror sig kunna och göra. 

Har dessutom laddat upp med smycken, hematit, bergskristall, rosenkvarts och ametist. Mycket billigare än hemma. Så nu klipps dom sönder och görs om till min egen smak. 

Under tiden vi varit borta har Elin sålt smycken för glatta livet, och tagit beställningar 😄 Pengarna kommer nu att gå till LoveNepal tills vidare. 

Så fort vi kom innanför dörren hemma så ringde stora Sessan Ida och ville komma och sova över. Självklart hämtade jag henne. Överlämnade då presenterna till båda töserna så dom fick öppna samtidigt. Poppis mormor 😍

När jag vaknade på lörd morgon var jag så ända in i märgen trött. Sov ändå 2 timmar längre än Ida. Åkte på kalas kl 14, hos bonusbarnen, så kul. Alla våra barn var samlade samtidigt. Det händer inte varje år. 

Hem och svidande om för att träffa vänner på Bryggeriet för en enkel middag. Fish and chips på gös, Herrejösses så gott. Sen gick vi vidare till ett av paren för att fortsätta kvällen med ost och kex. När klockan var runt 23 kände jag hur energin började rinna ut ur mig. Från huvudet och ut genom tårna. Ögonen började klippa och huvudet var nära att slå i tallriken. Hem! Då är det dax att tacka för oss och åka hem. Omgående. Inte snart, utan NU. 

Jag vill ju så gärna vara med. Det är ju så underbart att umgås och ha trevligt med det här gänget. Jag biter ihop, och får höra att "vad pigg du ser ut", det gör att jag känner mig pigg. Dom orden gör så otroligt mycket för mig. 

Man kan också göra tvärtom. Träffade en person i affären, inte en av mina bästa vänner, som säger "men jösses vad trött du ser ut" mmmm, tack. Varför finner jag mig då inte och svarar, " Tack, det samma, jag har ju nåt att skylla på, vad har du?" 

Söndagen kom och jag var helt slut. Det hade blivit lite för mycket. Jag bara somnade, hela tiden. Satt i sängen med kaffe i handen och sov. Tvingade mig upp, satt i fåtöljen och sov. Satt i soffan och åt middag, somnade med gaffeln i handen. 

Jag var fullkomligt dränerad. 

Idag är det dax att hälsa på hos onkologen och hämta nya piller.