När jag vaknade igår hade mina små nattgäster gått upp och ätit frukost för länge sedan. Dom 2 damerna är fantastiska, dom smyger upp ur sängen, ut ur rummet och stänger dörren, för att jag ska få sova tills jag vaknar. 😘

Vaknade gjorde jag och det kändes sådär. Hela munnen full med blåsor. Mikroblåsor i halsen och gommen. En stor blodblåsa på insidan av kinden, och så den trogna på tungan.

 Det gör ont 😡 Vita prickar i hela halsen. Då är frågan, infektion eller svamp av medicinen? Ringa vårdcentralen eller inte. Jösses vad jag velar. Till slut kom jag till skott, då var klockan eftermiddag och inga tider fanns kvar. MEN så har ju jag min fantastiska kontaktläkare Maria som jag vet vill få besked när jag har ringt, hon tar alltid emot mig även om hon inte har någon tid. 

Klockan 4 ringde vc tillbaka och sa att jag ska vara hos Maria kl 08.30 i morgon, tisdag. Hon plockar in mig mellan 2 patienter. 

Tjejerna badade och pysslade hela dagen, skjutsade hem dom vid 5 tiden, onödigt tyckte båda 2. Men dom kunde inte stanna eftersom jag skulle till doktorn så tidigt. Dessutom behövde jag rast, vila.

Ställde klockan på halv 7 för att hinna göra mig iordning. Klockan ringde och jag stängde av och somnade om. En kvart innan jag skulle åka väckte Göran mig och frågade om det inte var dax att gå upp. FAAAAN 

Jag hann, och Maria gick igenom min mun, hade sönder en blodblåsa för att ta prov och tog samtidigt ett halsprov, och blodprov. Jag skulle börja äta herpesmedicin, bara ifall att, hon trodde inte på den varianten, men om. Skulle provet visa att det inte är det ska jag sluta med medicinen med en gång. Troligen är det biverkningar. 

Tack underbara Maria för att du alltid tar emot mig! Hon sa dessutom att jag ska alltid tala om för sköterskan när jag ringer att Maria vill få besked om det. ,

Hemma igen, en stunds vila. Sen ska jag hämta tjejerna på fritids för att åka till badhuset med dom. Det är alldeles lagom för mig. Dom röjer och bränner energi. Jag sitter och läser och vilar. Ett öga i boken ett öga på tjejerna. 

Göran håller på att planera en hemlis.😘 Typ en dygnshemlis. Det enda jag vet är vilken vecka det blir, inte dag. Jag älskar överaskningar 😍