..... och mitt jobb som mormor på heltid tar slut. En halv dag lyckades vi få Ida till fritids. Varför vägrar hon fritids? Det är samma sak med hennes kompis, hon vägrar också fritids. Alla föräldrar kan inte ta ledigt bara för att skolan har lov, utan dom flesta barnen måste gå till fritids. Det finns inget val. 

När man frågar varför vill du inte? Det är tråkigt. Vi får inte göra någonting. Frågar man hennes kompis blir svaret, det är tråkigt, vi får inte göra någonting. När jag var där och hämtade henne efter en förmiddag på fritids så gick det en hög med barn på gården och frös - får vi gå in snart? Barn brukar vara bra att aktivera sig själva, men man kan tycka att när det är lov så borde personalen satt ihop någon slags aktivitets schema, roliga saker att göra. Det vet jag att andra fritids gör, och lämnar till föräldrarna. På måndag ska vi....... Tisdag........ Onsdag........ Varför inte detta fritids? Oengagerad personal? 

Ida har en otrolig tur som har en sjuk mormor som hon kan vara hos. - jag vill inte att du ska vara sjuk mormor, men det är faktiskt bra, då då kan du ta hand om mig ❤️ Min Fina Lilla Gullunge ❤️ Hon är ju inte det minsta till besvär. Hon sitter timme ut och timme in och pysslar eller så bakar hon. Däremellan tar hon ett dopp i tunnan. Ibland sitter hon i tunnan och tittar långt bort i horisonten i en evighet. Jag undrar så vad hon sitter och tänker på då? 

En dag var vi till badhuset. Från 13 till 17.30. 17.23 hade jag fått böter. Faaaaaan.  

Roligare kan man ha för pengarna. 😡

Jag då? Ingen feber 😃 Ett tiotal blåsor och öppna sår på v fot. Munnen full med blåsor.  Allt som vanligt alltså. Igår kväll satt jag och läste om olika studier för oss med mm i Regionala cancercentrum. Jag vet inte om det finns någon som passar mig? Jag vet inte heller vilken det var som min doktor avrådde mig för att vara med i. Man ska inte bara förlänga livet utan man ska ha ett liv med livskvalité också. Svårt 😕🤔

Livskvalité har jag nu. Biverkningarna är överkomliga och jag har vant mig med dom. Min allra högsta önskan är att jag inte blir resistent mot Tafinlar. Jag fortsätter gärna med den år ut och år in. 

Nästa vecka är det dags för röntgen. Igen. Sedan är det dags för den vidrigaste tiden i mitt liv. Innan jag får svaret på röntgen. Står det fortfarande still? Jag känner ingen skillnad, jag tycker inte att tumören i armhålan har vuxit. Jag hoppas 🙏😳

Jag har bara en önskan. Det är att få göra en PET röntgen, som tydligen alla andra får göra. Den skannar hela kroppen. Den visar om det finns cancer på flera platser i kroppen. Jag vill veta! 

Det står uppskrivet på min lista till Andreas, som jag fortfarande inte fått kallelse till?