Jag tror inte att det är exakt 1402 ibland har jag skrivit flera dagar på samma inlägg och publicerat, utan att ändra dagantalet.

December 2017. Den månaden leder helt klart ligan om sämsta månaden sedan min nya tidräkning som startade februari 2014. Det är möjligt att jag har haft usla månader tidigare, men dessa har jag förträngt.

Jag har varit sjuk mest hela tiden. Jag har haft ont både här och där, nästan jämt. Nu sitter jag med telefonen i handen för att ringa 1177. Men maken och jag kom fram till att jag väntar en dag till och ringer vårdcentralen i morgon istället för att tillbringa timme ut och timme in på akuten. 

Sedan i torsdags har jag så ont i högra delen av min mage. Levern? Lunginflammation? Vaknar med 38 i feber. 

I morgon måste jag bara ta tag i problemet. 

Nyårsafton var lugn och behaglig som alltid. Firas med dotterns familj och syrrans familj. Passar mig perfekt, vi skålar in 12 slaget sen dyker jag, Elin och barnen i säng. Grabbarna börjar sitt pokerspelande. 

Nu sitter jag i min ljuvliga fåtölj framför öppna spisen där en brasa sprakar.

Jag har fått en del förfärliga mess denna vinter, mess som fullkomligt slår undan benen för mig, och påminner om vilken fruktansvärd sjukdom jag har. En kvinna som dom upptäckte spridning på 27 nov, innan jul stängde dom av allt livsuppehållande på henne, från frisk till borta på 3 veckor 😱 En annan kvinna som dom upptäckte spridning på den 14 dec, hon somnade in på julafton 😱 Spridd malignt melanom är så fruktansvärt aggressiv, det gäller att jag förstår när min medicin slutar fungera. Jag har bett om att få ta ett blodprov som visar cancermarkörerna på mig. Det verkar som att det bara är Södermanland som inte tar det provet. Tex alla med malignt melanom tar det provet om man tillhör Sahlgrenska. Det provet tas mellan röntgen, för att se om cancern börjar röra på sig. Jätteviktigt prov! Jag har bett om det tidigare, men fått nej, vi tar inte detta prov. Jag provar nu igen, ber på mina bara knän om att få ta det provet tillsammans med dom andra proverna, en gång i månaden. Hoppas, hoppas 

Jag hoppas för min egen del ett nytt år utan extra sjukdomar och smärta 🙏. Jag önskar att min medicin fortsätter fungera 🙏 Ja, det är väl ungefär det jag önskar. Vi har en del planer för nya året, hoppas vi lyckas med dessa, det är lite resor och annat 😄 Allt hänger på mig och min kropp, så nu är det skärpning fru Hennerstedts kropp!

Så önskar jag mina nära och kära ett fantastiskt 2018 🙏