Ringde till melanomsköterskan, man får ett telenummer till en specialsköterska som man alltid ska kunna få tag på. NOT. Jag lämnade ett meddelande på svararen och bad att hon skulle ringa upp mig. Jag måste ju för tusan få ett nytt datum för träff med läkaren för att veta vad röntgen visade  >:o

INGEN ringde upp mig på hela dagen. Tack för den.

Göran tycker jag är stark, han har fel, jag är inte stark, jag biter ihop så käkarna håller på att fastna, MEN jag vågar inte släppa kontrollen, då kanske det blir fritt fall. Jag vågar inte chansa på det. 

När jag vaknade hade Nicke messat över en massa energi till mig! Den hjälper :-). Elin pratar jag med dagligen, alltså daglig energi, dessutom stjäl jag så mycket energi från Sessorna jag bara hinner med.

Fortsätter gå till mitt underbara jobb och bästa kollegor.