Hoppla! Röntgen ringde och frågade om jag kunde komma dit omedelbart för dom hade fått ett återbud. Tackar. Min läkare hade skrivit på remissen att det var brådis, jag måste röntgas inom en vecka. Det kravet var inte lätt att leva upp till, eftersom det var 3 veckors väntetid. Bästa kollegan Y skippade lunchen och skjutsade mig till lasarettet. 

På kvällen kom Fina Elin med underbara familjen och stannade hela helgen. Finemang. Något annat att tänka på. 

"Pratade" med sonen på kvällen. Vad gjorde jag utan min helt fantastiska familj. Ni är bäst helt enkelt  :-*

Elins chef har rekommenderat mig att dricka ett vatten som heter ASEA.   

En del kallar det för världens dyraste saltvatten, andra hyllar det till skyarna. Och jag, ja, vad har jag att förlora på att testa det. Beställde en kartong, så länge det man testar inte kostar skjortan, ja, då är jag villig att testa. Jag dricker och inbillar att det gör mig gott
 ;-)